Välgörenhetsgala Kristianstad

Plats: Kristianstad
31 okt 19.00

Den 31 oktober arrangeras en välgörenhetsgala till förmån för Kristianstad Kvinnojour. Syftet med galan är att uppmärksamma Kvinnojourens arbete med utsatta kvinnor och barn som drabbas av våld i nära relationer, ambitionen är också att locka fler volontärer till föreningen samt att inbringa pengar som kan hjälpa dem att hjälpa fler utsatta kvinnor och barn.

En känsloladdad kväll fylld med kärlek, musik, hopp och glädje. Kvällen innehåller massor med härliga akter från lokala och duktiga artister och underhållare som med sin musik och humor vill bidra i detta arrangemang. En artist som inte är från Kristianstad men som vill stödja Kvinnojourens arbete är Sara Varga. Sara Varga har en lång karriär inom musiken och hon slog igenom i Melodifestivalen 2011 där hon tog sig till final med låten “Spring för livet”.

Att bli utsatt för våld sätter spår på ens person och att bli utsatt för våld i hemmet är tyvärr en sanning för många. Våldet drabbar inte alla på samma sätt och alla har inte heller samma förutsättningar att förändra sin situation. Bland oss finns det människor som arbetar för att hjälpa de som blir drabbade, de som behöver hjälp och stöd. Kristianstad Kvinnojour är en ideell förening som verkar mot våld och förtryck av kvinnor. Nu är det dags för oss alla att stödja Kristianstad Kvinnojour som ger utsatta kvinnor och barn något att tro på och något att sätta sitt hopp till.

Biljetter: https://www.kulturkvarteret.ebiljett.nu eller på telefon: 0709–20 58 23